Відгуки

Залиште ваш відгук

Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
18.08.2019 12:28:47, Алёна
Алёна

Заказала салат с телятиной и очень пожалела.... ужасно горькие листья салата, пару несчастных кусочков помидор(на минуточку в сезон овощей)!!! за что 145 грн??

Очень неприятный осадок.. номер счета 62231


Заклад: Маріо, вул. Івана Кочерги, 3

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
19.08.2019 10:36:08, Администратор
Администратор

Доброго дня, Альона. Прийміть наші вибачення за якість страви, з Вами зв'яжеться наш адміністратор для вирішення данної ситуації. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
16.08.2019 09:44:04, Ника
Ника

Вчера заказала из Вашего заведения акционный комбо трио райбургеров. Я конечно понимаю, что так как это акция меня должно было это насторожить, но переспросив у оператора или все действительно свежее, и получив позитивный ответ я решилась подтвердить заказ. Но не тут то было, получив заказ я его открыла. Меня возмутил специфический запах рыбы. Но мне же сказали что все свежее и вот я скушала два райсбургера и ночью, через часиков так 6 началась ужастная рвота и спазм в животе, если бы не рвота я бы и заподозрить не могла на что отравление. А это райсбургеры. Кроме того один из них скушала моя племянница, в которой сейчас расстройство и болит живот. Я жду на решение проблемы. Я очень возмущена таким ходом событий.


*Користувач надав додаткову інформацію за замовленням

Заклад: Mimicon, вул. Київська, 77

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
16.08.2019 10:26:27, Администратор
Администратор

Доброго ранку, Ніка. Прийміть наші вибачення стосовно якості страв. З Вами зв'яжетсья наш менеджер для вирішення ситуації


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
11.08.2019 20:58:30, Татьяна
Татьяна

Добрый вечер!

Доставка приехала очень быстро в течении 30 мин.

И оператор и курьер приятные молодые люди, отлично сработали, заказ приехал без недостатков.

Все свежее и вкусненькое, как всегда!)))

Спасибо Вам!

 


Заклад: Служба доставки Salad

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
12.08.2019 11:48:35, Администратор
Администратор

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно))


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
02.08.2019 09:23:46, Світлана
Світлана

Доброго дня,
Бонусна система Salad НЕ ПРАЦЮЄ. Вчора замовляла суші з собою з розрахунком списати подарункові бонуси (з дня народження) + ті, які вже були накопичені.
Звонила декілька раз за номером +380980520202, щоб отримати код. Результат до сьогоднішнього дня - 0. Спеціально встановила додаток Salad, надіялась через додаток отримати код. Результат – 0. Навіть не змогла авторизуватися, причина – невірний формат введеного номера телефона, хоча  користувач не обирає формат вводу, він автоматично заданий. Звернулася до персоналу закладу з даною проблемою, на що отримала відповідь: «без коду списати ваші бонуси ми не зможемо, але за сьогоднішнє замовлення зможемо нарахувати бонуси».  В мене одне питання, навіщо нараховувати бонуси, навіщо вся ця бонусна система,  якщо в результаті списати бонуси не можливо??? Маркетинговий хід, заманювання клієнтів??? НЕ РЕКОМЕНДУЮ!


Заклад: Черепаха, вул. Бердичівська, 12

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
02.08.2019 10:46:43, Администратор
Администратор

Доброго ранку, Світлано. Прийміть наші вибачення за незручності, ми обов'язково перевіримо систему на мобільний додаток. Чи могли б Ви вказати яка модель Вашого телефону? Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
02.08.2019 13:29:54, Світлана
Світлана

Xiaomi redmi 3s


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
29.07.2019 22:58:07, Тетяна
Тетяна

Заказывали через вашу службу доставки суши меню. Все очень понравилось. Девушка оператор все объяснила по меню. Доставка быстрая, курьер коммуникабельный и вежливый . Побольше таких работников. Большое спасибо 


Заклад: Служба доставки Salad

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
30.07.2019 10:22:28, Администратор
Администратор

Доброго ранку, дякуємо Вам за відгук та за приємні слова)


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити