Вакансії - Інтернет-магазин «Salad»

Робота у нас

Стабільна
заробітна плата
+ премії
  • Офіційне оформлення
  • Дружній колектив
  • Кар'єрне зростання
  • Навчання

Працюйте із задоволенням в мережі ресторанів SALAD!

Успіх нашої компанії полягає в тому, що у нас працюють професіонали, яким подобається те, чим вони займаються. Саме тому кожен наш співробітник постійно розвивається в сфері своєї діяльності та якісно виконує свою роботу. 

Приготування фірмових страв для наших гостей та створення теплої атмосфери в кожному закладі - те, чим ми займаємось щодня!

Бажаєте знайти роботу до душі? Приходьте до нас!

Мережа закладів SALAD постійно вдосконалюється! Нам потрібні привітні, активні та відповідальні співробітники. Ми шукаємо людей, які поділятимуть цінності компанії!

Робота в ресторанах мережі SALAD - це можливість:

  • Поєднувати навчання та роботу.
  • Вдосконалюватись.
  • Зростати професійно та будувати кар'єру.

У свою чергу ми надаємо:

  • гідну зарплату та заохочення у вигляді бонусів,
  • офіційне оформлення та повний соцпакет,
  • допомога в опануванні прямих обов'язків,
  • харчування за рахунок компанії,
  • молода дружня команда!

Ми готові підтримати Вас!

Вільні вакансії

Хелпер в BBQ-паб "Pleasantville"
Умови роботи

Не знаєш, чим зайняти себе після пар? Хочеш самостійно себе забезпечувати і серйозно налаштований на постійну роботу?

У нас є пропозиція з відмінним графіком:

з 12:00 до 00:00 і з 14:00 до 01:00 два дні працюєш, два - відпочиваєш.

Ми пропонуємо:

  • дуже веселий і доброзичливий колектив;
  • стабільну виплату заробітної плати;
  • харчування;
  • безкоштовне розвезення після зміни в межах міста;
  • робота в центрі міста.
  • офіційне оформлення, оплата лікарняних та відпусток;
  • знижки на продукцію компанії

Вимоги:

  • досвід роботи не обов'язковий;
  • відповідальність, акуратність і уважність;

У зв'язку з наявністю в графіку змін після 22:00 можемо запропонувати роботу тільки з 18 років.

Заповнюй анкету тут: https://goo.gl/i9W5Kp , або в одному з закладів мережі і доведи на співбесіді, що ти - частина нашої команди! Адже мережа ресторанів SALAD об'єднує найкращих!

Контактний телефон:

  • +38 (067) 468 60 98
  • +38 (063) 496 43 43

Дзвінки приймаються з 09-00 до 18-00 в робочі дні (з Пн-Пт).

Адміністратор в лаунж-ресторан "Барбарис"
Умови роботи

Наша Компанія запрошує досвідчених і завзятих співробітників на посаду Адміністратора в лаунж-ресторан «Барбарис». Ми шукаємо людей, які хочуть працювати в команді, щоб рости і розвиватись разом з нами.

Основні завдання:

  • Організація і контроль роботи закладу;
  • Контроль підготовки залу до роботи, а також дотримання порядку і чистоти в залі протягом всієї зміни;
  • Контроль виходу персоналу на роботу, дотримання встановлених стандартів роботи та обслуговування;
  • Навчання персоналу стандартам обслуговування;
  • Безпосереднє обслуговування гостей, забезпечення позитивної атмосфери;
  • Рішення конфліктних ситуацій з відвідувачами;
  • Ведення встановленої звітності.

Вимоги:

  • Досвід роботи від 1 року в сфері ресторанного бізнесу обов'язковий;
  • Знання європейських стандартів роботи та обслуговування;
  • Вміння організувати роботу колективу закладу;
  • Відповідальність, уважність, позитивність, комунікабельність, лідерські якості, вміння знайти рішення в нестандартних ситуаціях.
  • Знання нормативних документів, що стосуються організації роботи закладу;
  • Знання правил і норм охорони праці, техніки безпеки, протипожежного захисту, виробничої санітарії та гігієни;
  • Знання комп'ютерного забезпечення: Microsoft Office 1С, та ін;
  • Навички ведення переговорів, етика ділового спілкування і листування;

Якщо Вас зацікавила дана вакансія, якщо Ви - наша людина, і хочете стати частиною великої команди, надсилайте своє резюме на : work @ salad .com.ua і ми з нетерпінням чекаємо вас!

Залишилися запитання? - Телефонуйте:

+38 (067) 468 60 98

+38 (063) 496 43 43, Олександр

Су-шеф в суші-бар "Черепаха!
Умови роботи

Запрошуємо на роботу в мережу ресторанів кухаря вищої категорії з досвідом роботи, який готовий розкрити свій потенціал на керівній посаді су-шефа.

Якщо ви любите свою роботу, не перестаєте вдосконалюватись у цій сфері, маєте масу ідей і пропозицій - ласкаво просимо на нашу кухню!

  Вимоги:

  • освіта кухаря
  • досвід роботи Старшим кухарем/Су-шефом - обов'язково
  • знання організації та технології виробництва;
  • знання калькуляції страв і кулінарних виробів;
  • знання санітарно-гігієнічних норм;
  • знання видів технологічного (кухонного) обладнання. Їх принципи роботи, технічні характеристики і умови експлуатації;
  • основи організації праці, правила і норми охорони праці та техніки безпеки;
  • знання ПК.

  Ми пропонуємо:

  • Місце роботи: м. Житомир;
  • Заробітна плата обговорюється на співбесіді;
  • роботу в успішній і стабільній Компанії;
  • офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка, лікарняний;
  • безкоштовне навчання можливість особистісного і професійного зростання;
  • дружню і професійну Команду.
 Надсилайте своє резюме: work@salad.com.ua

  Контактний телефон:
  • +38(067) 468 60 98
  • +38(063) 496 43 43
Комплектувальник у суші-бар "Черепаха"
Умови роботи

Не знаєш, чим зайняти себе після пар? Хочеш самостійно себе забезпечувати і серйозно налаштований на постійну роботу?

У нас є пропозиція з відмінним графіком:

з 12:00 до 00:00, і з 14:00 до 01:00 два дні працюєш, два - відпочиваєш.

У чому полягають обов'язки:

  • упаковка страв в залі закладу, відповідно до стандартів Компанії;

  • розрахунок водіїв;

  • контроль наявності пакувального матеріалу;

  • дотримання чистоти на робочому місці.

Ми пропонуємо:

  • дуже веселий і доброзичливий колектив;

  • стабільну виплату заробітної плати;

  • харчування;

  • безкоштовне розвезення після зміни в межах міста;

  • робота в центрі міста.

  • офіційне оформлення, оплата лікарняних та відпусток;

  • знижки на продукцію компанії.

Вимоги:

  • досвід роботи не обов'язковий;

  • відповідальність, акуратність і уважність;

У зв'язку з наявністю у графіці змін після 22:00 можемо запропонувати роботу тільки з 18 років.

Заповнюй анкету тут: https://goo.gl/i9W5Kp , або в одному з закладів мережі і доведи на співбесіді, що ти - частина нашої команди! Адже мережа ресторанів SALAD об'єднує найкращих!

Контактний телефон:

  • +38 (067) 468 60 98

  • +38 (063) 496 43 43

Дзвінки приймаються з 09-00 до 18-00 в робочі дні (з Пн-Пт).

Офіціант в лаунж-ресторан «Барбарис»
Умови роботи

В лаунж-ресторан «Барбарис» запрошуються досвідчені і захоплені співробітники на вакансію «Офіціант».


Ми створюємо атмосферу гостинності, щоб наші Гості могли насолодитись вишуканою кухнею і бездоганним сервісом за європейськими стандартами в центрі Житомира. Тому шукаємо в команду чесних, виконавчих, цілеспрямованих людей, готових зростати і розвиватись разом з нами.

Зміни з 12:00 до 21:00 або з 18:00 до 01:00/03:00, по 5 днів на тиждень, вихідні плаваючі. Обирати тільки один вид змін не можна.

Что мы предлагаем:
- оплачиваемую стажировку; 
- роботу в одному з кращих ресторанів міста; 
- заробітну плату плюс премії;
- офіційне працевлаштування;
- можливість особистісного та кар'єрного зростання;
- безкоштовне розвезення та інші приємні бонуси.

Для запису на співбесіду заповнюй анкету тут:  https://goo.gl/i9W5Kp або у адміністратора ресторану.

Залишились запитання, телефонуйте:
  • +38(067) 468 60 98
  • +38(063) 496 43 43


Кухар-заготовщик в суші-бар "Черепаха"
Що потрібно?

Быть поваром по специальности (иметь среднее образование).

Опыт работы иметь не обязательно. Мы обучим Вас всему сами.
Що ми пропонуємо:
  • можливість розвиватись як особистість і зростати як професіонал;
  • офіційне працевлаштування
  • оплачувані лікарняний і відпустка;
     
  • оплачуване стажування;
  • графік роботи 3/3 з 10:00 до 22:00;
  • роботу в молодому дружньому колективі;
  • різні бонуси та заохочення.
В обов'язки входить підготовка інгредієнтів для приготування суші та ролів.
 
Для запису на співбесіду заповнюйте анкету: https://goo.gl/mbb479 або відправляйте резюме.

Контактний телефон:

  • +38 (067) 468 60 98
  • +38 (063) 496 43 43 (Ілона)

Дзвінки приймаються з 10-00 до 18-00 в робочі дні (з Пн-Пт).

Що потрібно робити?
Кухар у BBQ-паб "Pleasantville"
Вимоги
BBQ-паб "Pleasantville" - один з найкращих закладів міста Житомир. Зараз ми знаходимось у пошуку нового співробітника - кухаря гарячого цеху!
Якого кандидата ми бачимо в нашій команді:
  • Людину, що має поняття про свою професію, а саме з освітою кухаря або з досвідом роботи кухарем від 6 міс.;
  • кухарі "Pleasantville" люблять порядок і дисципліну на кухні. Ви не повинні бути винятком;
     
  • наші співробітники йдуть в ногу з часом. З кожним роком, вони покращують свою кулінарну майстерність під чітким керівництвом Шеф-кухаря. Ми шукаємо людину, якій буде цікаво розвиватись разом з нами
Що ми пропонуємо натомість:
  • офіційне працевлаштування, оплачуване стажування;
  • графік роботи: 4/4;
  • після зміни, розвозимо додому за наш рахунок;
  • стабільну заробітну плату

Чекаємо Ваші резюме: https://goo.gl/i9W5Kp або телефонуйте за номером:

+38 (067) 468 60 98

+38 (073) 099 03 08 - Ілона

Дзвінки приймаються з 09-00 до 18-00 в робочі дні (з Пн-Пт)

Помічник офіціанта в суші-бар "Черепаха"
Вимоги

Ти   готовий, крім навантаження на   біцепс, до   щоденного кардіо?

Тоді для тебе відкрита вакансія   помічника офіціанта в   суші-бар "Черепаха"!

Що потрібно робити?

Бути «правою рукою» офіціанта; стежити за   порядком і   чистотою столів, а також виносити страви для гостей. Не потрібно вчити меню :)

Як це потрібно робити?

Швидко, якісно і   з   посмішкою.

Що ти   за   це отримаєш?

  • безкоштовні навантаження на   різні групи м'язів;
  • дружний колектив;
  • розвіз додому після зміни за   наш рахунок;
  • позмінні графік роботи: 5 через 2,   з 13:00 до 22:00;
  • а також всі принади офіційного працевлаштування
Заповнюй анкету:   https://goo.gl/i9W5Kp   ;, приходь на   співбесіду і   доведи, що ти   — частина нашої команди.

Контактний телефон: (063) 496 43 43 або   (067) 468 60 98