Відгуки Маріо

Залиште ваш відгук

Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
11.01.2019 19:07:36, Ольга
Ольга

Хожу в Марио с момента открытия. Обедала и ужинала там почти каждый день на протяжении многих лет. Переехала в другой город, но часто приезжаю в родной город и всегда захожу в Марио возле кинотеатра Украина, но в последний год оно меня очень огорчило. Отпало напрочь желание приходить сюда опять, после нескольких моментов. Во первых в пиццу ложат начинки в 2 раза меньше чем всегда к тому же некоторых ингредиентов вообще не ложат. Сегодня ела пиццу кватро формаджи (сырная) где обязательно должен идти свежий базилик, иначе это получается не пицца а фокача сырная, спросила у официанта где базилик? на что мне ответили - он на стопе. Как? Как может быть ингредиент блюда на стопе? Когда нет хотяб одного ингредиента ставят все блюдо на стоп и не продают его неполным.  Почему тогда вы не предупредили за ранее ? Я плачу за все почему я должна получать блюдо без ингредиентов ? Принесли бы тогда лаваш вообще. Заказала цезарь с собой. Рядом человек ел такой же салат по этому мне тоже захотелось т.к салат был достаточно большим и аппетитным на вид . Но ожидание и реальность как всегда рознятся. В итоге пришла домой открыла, выложила на тарелку и что я вижу? Порция гараздо меньше, той что заявлена. В ней были такие ингредиенты : МИКРО черри полторы штучки именно микро в диаметре не более 2 см. 1 перепилиное яйцо, 1 небольшой тонкий ласкуток пармезана и не большое количество листьев салата, сухарей было достаточно ( спасибо и на том, что хоть хлебом не обделили) , половина половинки грудки. Но гвоздем этого всего было отсутствие бекона и соус цезарь - это оказывается майонез ! Уважаемое начальство обратите внимание на работников кухни и пицейола пусть они не объедают клиентов и выполняют качественно свою работу, а не будут мышами. Хотя в этом плане могу ошибаться т.к может само начальство курирует подобный беспорядок. В общем итоге у Вас -2 гостя и плохие рекомендации от этих гостей другим возможным гостям. Могу научить (за отдельную плату) готовить соус цезарь, если у Вас некому научить персонал. 


Заклад: Маріо, вул. Київська, 13

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
11.01.2019 19:12:06, Администратор
Администратор

Доброго вечора, Ольга. Просимо вибачення за якість страв, ми обов'язково розберемося в даній ситуації та перевіримо роботу нашого персоналу. Також передамо Ваші зауваження нашому Шеф-кухарю для подальшого контролю за дотриманням стандартів приготування страв. Чи могли б Ви вказати Ваш контактний номер, щоб ми мали змогу якось скрасити неприємні враження від візиту. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
11.01.2019 16:50:29, Ирина
Ирина

Здравствуйте, я являюсь поклонником Марио, часто у вас обедаю, очень привлекает ваша бонусная система, я знаю, что несколько раз могу поесть у вас и в следующий раз оплатить бонусами. Вот, например, сегодня решила оплатить бонусами счёт, но так случилось, что у вас не работает кипер... Простите,но это разочарование.. А если бы у меня не было денег и я рассчитывала на бонусы??!! Ощущение неплатежеспособности меня не прильщает!! 


Заклад: Маріо, вул. Івана Кочерги, 3

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
11.01.2019 16:55:46, Администратор
Администратор

Доброго вечора, Ірина. Прийміть наші щирі вибачення за незручності, нам прикро, що через технічні несправності Ви не мали змоги розрахуватися бонусами. Дякуємо за Ваш відгук, ми обов'язково полагодимо кіпер.


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
10.12.2018 10:51:01, Наталія
Наталія

Доброго дня,в неділю відвідувала Маріо( на Київській ) Житомир,гарне обслуговування.Але з цими онлайн карточками.Жах. Карточку вдома зареєстровано.Прийшовши передзвонили,через пів години прийшов код.Не через 10 хв,а через півгодини.Повторююсь,називаємо код офіціату.Він говорить,код не підходить.Це смішно.Зателефонували ще раз....Вже просто не чекали,пішли,пройшло 2 дні смс не прийшло.. І не прийде мабуть...маб чого це все робити??? Кому потрібна така програма лояльності,як тей жебрак випрошуєш бонуси,чекаєш.Мені простіше було дати карточку.Неприємно,якесь позорисько! Хоча заклад люблю без меж!!!Чекаю на оперативну відповідь

 


Заклад: Маріо, вул. Київська, 77 (ТРЦ "Глобал")

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
10.12.2018 11:16:29, Администратор
Администратор

Доброго дня, Наталія. Хотіли б принести свої вибачення за незручності, наразі ми працюємо над покращенням програми лояльності та підвищенням зручності користування. Як тільки ми завершимо заплановані зміни, ми сповістимо про це на нашому сайті. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
10.12.2018 15:47:05, Наталія
Наталія
Дякую за відповідь.
Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
08.11.2018 19:43:22, Павло
Павло

Вітаю! Сьогодні Всесвітній день якості - дуже актуальна подія. Досить давно відвідую заклади громадського харчування, що утворюють корпоративну мережу SALAD. Картку оформив не одразу. А коли оформив, то звісно приємніше - мати бонуси аніж нічого. Подумалось, що давно не їв піцу. А тут ще й СМС прийшло, що термін дії бонусів спливає. До речі ніхто не повідомив, що пластикові картки анулюються з 23 жовтня.

І ось пообідали, а коли дійшло до розрахунку то з’ясувалося, що картка вже не діє. Дивно - картка не діє, а СМС приходять.  Поки офіціант пояснював, як активувати картку через телефон у розмову втрутилась дівчина у окулярах. Молода зовсім, але напевно адміністратор. Вона сказала, що все можна зробити потім. А на моє питання, чи зарахують мені бонуси сказала, що -  "ні" бо я "не активований". Постає питання - навіщо мені така бонусна програма, якою я не можу скористатися. Картка є, і є на рахунку бонуси, що скоро "згорять". Я заклад відвідав - умови виконав. А тут дівчина з окулярами, і ій абсолютно байдуже, що там і як. Бо в її сприйнятті всі "багаті". То й навіщо тоді ці програми, все ж таки не за знижками іде сюди споживач, а за якістю! Просто людям потрібно знати, що насправді немає знижок, немає бонусів. Навіщо такий маркетинг? Він не додає, а віднімає, тому що псує настрій. Невже не можна було існуючих клієнтів перевести автоматично скинувши СМС і попросивши підтвердити статус, якщо ці пластикові карти вивели з використання? Хвалив "Маріо" на І. Кочерги, 3 бо кухня мені більше подобалася ніж у інших "Маріо". А після останнього візиту, ще довго не піду туди, а може і взагалі саме в цей заклад взагалі ніколи не піду. Отак внаслідок дрібниць псується репутація, що заробляться роками.    А дівчина у окулярах, ще молода і досвіду не має, - з одного боку не хочеться псувати їй життя, а з іншого не навчи зараз, завтра буде пізно.     


Заклад: Маріо, вул. Івана Кочерги, 3

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
08.11.2018 20:04:54, Администратор
Администратор

Доброго вечора, Павло. Приносимо свої вибачення за незручності, ми хотіли б розібратися більш детально у ситуації з бонусами, тому дуже просимо Вас, по можливості, написати  завтра до нашого Viber або Telegram чату за номером [067 412 78 81]. Що ж стосується кухні, ми б хотіли дізнатися у Вас що саме було не так, щоб ми мали змогу покращити якість страв. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
14.11.2018 16:01:06, Павло
Павло

Добрий день. Тільки сьогодні прочитав відповідь. А через електронну пошту чи за № телефону не можна все обговорити? 


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
14.11.2018 16:17:02, Администратор
Администратор

Доброго дня, Павло. Питання, що стосуються бонусної системи, ми приймаємо у наших Вайбер та Телеграм чатах. Так повідомлення потрапляє до менеджера системи лояльності та швидкість реагування на відгук буде значно більша, аніж через пошту. 
Що ж стосується кухні, Ви можете надіслати Ваші зауваження на адресу conbrio.marketing@gmail.com. Ми обов'язково розглянемо їх та будемо працювати над покращенням. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
28.10.2018 21:51:38, Ірина
Ірина

Здравствуйте. Вчера с ребёнком решили заглянуть в любимую пиццерию Марио. Территориально были близко на Киевской,решили туда. Время было после 19:00, зайдя в заведение я поняла, что персонал оценил меня как не респектабельного клиента, никто не поздоровался, все делали вид, что заняты, официантку пришлось доганять, дабы узнать, возможно ли нам присесть,на что нам ответили, чтобы мы спросили на лаунже, "мамаша с ребнком" - это не мой клиент, подумал бармен, судя по ответу мне. Начали мне уделять внимание и проявлять субординацию после заявления мной книги жалоб. Люблю Ваше заведение, не люблю хамовитый персонал.   Процветания Вам!!!! 


*Користувач надав додаткову інформацію за замовленням

Заклад: Маріо, вул. Київська, 13

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
28.10.2018 21:59:19, Администратор
Администратор

Доброго дня, Ірина. Прийміть наші щирі вибачення за якість обслуговування, ми обов'язково проведемо роботу з персоналом. Дякуємо за Ваш відгук та побажання


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
26.10.2018 10:03:03, Ігор Савицький
Ігор Савицький

Доброго дня. Я просто розачорований Вашим підходом до клієнтів. Чому ніхто не повідомив, що старі картки будуть не дійсними з 23 жовтня поточного року, хоча ми з сім'єю відвідували Ваш заклад 16 жовтня. Це просто зневажливе ставлення до відвідувачів. До кого звернутися щоб я всеж таки зміг скористатися своїми бонусами на старій картці


Заклад: Маріо, вул. Київська, 77 (ТРЦ "Глобал")

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
26.10.2018 10:29:49, Администратор
Администратор

Доброго дня, Ігор. Якщо Ви користувались карткою Salad в той день, то офіціант мав Вас попередити, що наша бонусна система набуде змін. Судячи з Вашого відгуку - не попередив, за що ми просимо у Вас вибачення. Стосовно Ваших бонусів не варто непокоїтися, Ви можете пройти віртуалізацію Вашої карти, а всі бонуси та відсоток нарахувань залишаться незмінні.

Для перереєстрації Ви маєте відправити смс на номер +380980520202 з текстом: 

імя#датанародження у форматі ДД.ММ.РРРР (напр. Ігор#01.01.1991

Після чого Ви отримаєте смс у відповідь:

«Вітаємо! Ваша карта *****(номер пластикової карти) успішно віртуалізована. На Вашій карті - ** бонусів»

 

 

Комбінація «імя#датанародження» повинна бути написана БЕЗ ЖОДНОГО ПРОБІЛУ.

Дякуємо за Ваш відгук та прийміть наші вибачення за незручності. 


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
21.10.2018 22:55:08, Александра
Александра

Вчера 20.10 с друзьями брали 2 пиццы на вынос ( Цезарио и Филадельфия ) итог : на след.утро у всех болел живот и «да здравствуй белый друг»

*Користувач надав додаткову інформацію за замовленням

Заклад: Маріо, вул. Київська, 13

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
22.10.2018 13:30:44, Администратор
Администратор

Доброго дня, Олександра. Прийміть наші вибачення, ми обов'язково розберемося в даній ситуації та наш менеджер зв'яжеться з Вами для подальшого вирішення ситуації. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити