Відгуки

Залиште ваш відгук

Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
27.03.2019 20:16:28, Оксана
Оксана

Зробили замовлення набір суши. По перше приїхало з комплектом на 6 різних ролів 6 соусіл і лише 2 упаковки імбіря, дотогож одна була майже пустою, при цьому роли забиті і сухі, низкої якості. Мідії з неприємним запахом, прісні. Замовлення приїхало вчасно.


*Користувач надав додаткову інформацію за замовленням

Заклад: Служба доставки Salad

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
28.03.2019 11:06:34, Администратор
Администратор

Доброго дня, Оксано. Прийміть наші вибачення за якість страв, ми обов'язково з'ясуємо усі деталі даної ситуації та запропонуємо Вам рішення. Наш менеджер обов'язково зателефоную Вам для вирішення даної ситуаціх. Також хотіли б внести ясність по кількості імбиру - дійсно на Ваше замовлення має бути дві упаковки імбиру і  в загальній кількості 50г (упаковки 40г + 10г).
Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
16.03.2019 00:28:41, Виктория
Виктория

Мы часто заказываем семьей пицу, ролы и каждый раз приготовленно по-разному, видимо зависит от того как и кто готовит( и от свежести продуктов(.. Вот сегодня заказали 2 пицы..и 3 набора рол...жаль, что фото не сделали, по краям вообще белая даже не промазана томатом до конца ( И пица размером меньше была чем придедущие, начинки тоже как украли... Ролы не свежие были и не вкусные, а я брала ребенку( И за этого и брать больше не хочеться. Ведь хочеться кушать свежее, а не остатки. Но было пару раз, что очень вкусные и свежие роллы  и пицы была. Даже отзыв не писала боялась сглазить) так и случилось).Отдельное спасибо за дотсавку, всегда на высоте люди которые дотавляют еду.Вежливый персонал.

Заклад: Служба доставки Salad

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
16.03.2019 19:33:07, Администратор
Администратор

Доброго вечора, Вікторія. Прийміть наші вибачення за якість страв, ми обов'язково розберемося в даній ситуації. Чи могли б Ви вказати Ваш номер телефону або номер замовлення, щоб наш менеджер мав змогу зв'язатися з Вами та запропонувати рішення ситуації. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
14.03.2019 16:28:58, Iryna
Iryna

Не могу не отметить прелесть бонусной системы!! Я только что поела суши абсолютно бесплатно за счёт бонусов)) спасибо 


*Користувач надав додаткову інформацію за замовленням

Заклад: Черепаха, вул. Київська, 77 (ТРЦ "Глобал")

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
15.03.2019 16:28:20, Администратор
Администратор

Доброго дня, Iryna. Дякуємо за Ваш відгук, ми раді, що Вам подобається наша бонусна система


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
13.03.2019 21:26:34, Олександр
Олександр

Сьогодні замовляли суші, але замість каліфорнії з лососем в ікрі, привезли каліфорнію з тунцем, довелось викувирювати тунець, так як не їмо його:с

А так все дуже смачно, постійно замовляємо у вас.


*Користувач надав додаткову інформацію за замовленням

Заклад: Служба доставки Salad

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
14.03.2019 10:46:12, Администратор
Администратор

Доброго дня, Олександр. Прийміть наші вибачення за плутанину у замовленні. З Вами зв'яжеться наш менеджер, щоб якось скрасити враження від замовлення


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
11.03.2019 20:44:36, Даша
Даша

Здравствуйте сегодня заказывали пиццу ‘’Марио»’’ на самовывоз по улице Кочерги!Приехали с мужем раньше,пицца была не готова и мы стояли ждали,муж говорил по телефону,а мне интересно было посмотреть как готовят нашу пиццу!И хорошо,что я посмотрела ваш повар небрежно закинул пиццу в коробку,голыми руками без перчаток насыпал укроп или чем вы посыпаете я не знаю,не закрывши до конца коробку он швыранул ее именно швыранул ее официанту!С коробки торчал кусок пиццы,официант закрыл коробку и отдали!У меня был шок я сделала замечание повару,что он очень ‘’красиво’’ упоковует пиццу!Для меня возмутительно,что посыпали пиццу без перчаток,я человек брезглительный и для меня это не приемливо,а швырнуть как свиньям эту пиццу стало не приятно,даже не допоковавши ее до конца!Ваша пицца стоит не дёшево,в том что она была подгоревшая мы уже закрыли глаза,были с работы голодные!Если такое скотское отношения больше к вам приходить не будем!!!


Заклад: Маріо, вул. Івана Кочерги, 3

Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити
12.03.2019 10:44:22, Администратор
Администратор

Доброго дня, Даша. Прийміть наші вибачення за поведінку нашого персоналу, ми обов'язково переглянемо камери спостереження та розберемося в даній ситуації. Чи могли б Ви вказати Ваші контактні дані, щоб наш менеджер мав змогу зв'язатися з Вами та якось скрасити неприємне враження від візиту. Що ж стосується рукавичок. Дійсно, наші піцайоло вже давно працюють без рукавичок і на це є причини. Якщо відповісти коротко - це безпечно і чесно, а рукавички - це ілюзія чистоти, бо вони не допомагають боротися з брудом. Одні з найбільш часто повторюваних дій на наших процесах - миття та дезінфекція рук - для цього у нас встановлені спеціальні дезінфектори, які відповідають стандартам HACCP. Будь-якому кухареві незручно готувати в рукавичках, а піцамейкеру тим більше. Тісто липне до рукавичок, розкачати його стає дуже складно, адже в рукавичках не відчувається структура тіста. Ми за гігієну і дотримання стандартів. Дякуємо за Ваш відгук


Коментувати
Если Вы не робот, оставьте это поле пустым:
Закрити