З 18.03 МИ РОЗШИРЮЄМО ДІЮ КУПОНІВ VIP CARD МАНДРИ НА ДОСТАВКУ SALAD​


З 18.03 МИ РОЗШИРЮЄМО ДІЮ КУПОНІВ VIP CARD МАНДРИ НА ДОСТАВКУ SALAD​

18.03.2020 При замовленні страв з розділу Мандри на сайті salad.com.ua та за наявності купона, буде надано другу страву - БЕЗКОШТОВНО, за умови, що вартість другої страви, не перевищує вартості оплачуваної. Доставка замовлень з купонами VIP CARD Мандри ПЛАТНА (45 грн по місту; 90 грн за межі міста) не залежно від суми замовлення. Доставка замовлень з купонами VIP CARD Мандри діє лише на моно замовлення з розділу Мандри. Замовлення на доставку з купонами VIP CARD Мандри можливо зробити як через сайт salad.com.ua, так і по номеру телефона 0 (800) 508-110.

При замовленні через сайт:

* зроби замовлення лише з розділу Мандри;
* оплати замовлення онлайн, а суму за доставку (45 грн по місту; 90 грн за межі міста) - оплати кур'єру
* В коментарях пропиши позиції страв з наявного асортименту, які хочеш отримати БЕЗКОШТОВНО

При замовленні за телефоном, попередь оператора про наявність VIP CARD в першу чергу. В наявності VIP CARD 8 купонів. Кількість купонів для використання за один раз – необмежена. Служба доставки Salad залишає за собою право зміни в цінах.

Встановлені правила використання купонів є незмінними, акція є відокремлена і не комбінується з іншими акціями і знижками, які діють у вказаний період. Також купони VIP CARD на доставку Salad не поширюються на категорію напої, комбо пропозиції та акційні позиції. При недотриманні перерахованих правил дана VIP СARD не буде дійсною.

У зв'язку з великою кількістю клієнтів в вихідні, святкові дні та останній тиждень акції служба доставки Salad не може гарантувати швидке приготування страв та доставку, тому купони на знижку рекомендується використати рівномірно впродовж усього терміну дії акції.

Срок дії VIP CARD до 1.04.2020р (включно)

Повернення до списку