Ми змінили рецептуру тіста для піци Маріо!


Ми змінили рецептуру тіста для піци Маріо!

22.04.2021

Наші шеф-кухарі поєднали класичну Неаполітанську рецептуру тіста з Вашими улюбленими начинками та наш постійно палаючий живий вогонь в кращих традиціях Маріо для отримання ще більшого гастрономічного задоволення кожного з наших гостей!
Оновлене тісто має в своєму складі лише італійське борошно найвищої якості, сіль, воду і...все, ніяких дріжджів! Завдяки особливій технології процесу ферментації - довгого, 48 годинного дозрівання - тісто стає більш легким, пухким, ніжним та краще засвоюється.
Замовляй вже зараз та скуштуй новинку одним з перших!
*піца з покращеною рецептурою тіста доступна для замовлення в розділі "Маріо"
** будемо дуже вдячні, якщо Ви залишите відгук з враженнями про оновлену рецептуру в онлайн-чатах +380674127881 (viber/telegram/whatsapp)


Повернення до списку