Мімікон Віп-карти


Мімікон Віп-карти

Мімікон Віп-карти

24.09.2019

Правила використання VIP CARD:

  1. При замовленні страви та за наявності купона, Вам буде надано другу страву, БЕЗКОШТОВНО, за умови, що вартість другої страви, не перевищує вартості оплачуваної.
  2. Акція поширюється тільки на меню Mimicon службы доставки « Salad ».

3.      В наявності VIP CARD 8 купонів і один VIP КУТОК . При пред'явленні 4-х VIP КУТКІВ ви отримуєте 1 VIP CARD БЕЗКОШТОВНО. Кількість купонів для використання за один раз – необмежена.

4.      Оскільки замовлення відбувається за телефоном, просимо Вас попереджати обслуговуючий персонал – оператора про наявність VIP CARD в першу чергу.

5.      Служба доставки « Salad » залишає за собою право зміни в цінах.

6.      Встановлені правила використання купонів є незмінними, акція є відокремлена і не комбінується з іншими акціями і знижками, які діють у вказаний період. При недотриманні перерахованих правил дана VIP СARD не буде дійсною.


7.      У зв'язку з великою кількістю клієнтів в вихідні, святкові дні та останній тиждень акції служба доставки « Salad » не може гарантувати швидке приготування страв та доставку, тому купони на знижку рекомендується використати рівномірно впродовж усього терміну дії акції.


8.      Вартість Vip Card 220 грн.

 

Срок дії VIP CARD до 15.12.2019 р. (ВКЛЮЧНО, крім 29.11.19 р.)


Повернення до списку